Регионална Домијада 2015

DSCN9846

Регионално такмичење домова ученика из Београда,  Домијада 2015, почело је 4. марта  такмичењем у спортским дисциплинама: шах, стони тенис, кошарка, одбојка, стрељаштво и фудбал. Учествовали су сви домови из Београда, како у екипном, тако и у појединачном такмичењу. Домаћин и организатор регионалне Домијаде био је Дом ученика средње железничке школе.

Такмичење из области културно-уметничког стваралаштва започело је 24. марта отварањем изложбе ученичких радова у нашем Дому. Тога дана у библиотеци Дома одвијало се и такмичење у цртању, а наредног дана одржано је и такмичење у литерарном стваралаштву.

Домијада је затворена сценско-музичким такмичењем у Дому културе „Студентски град“ 2. априла 2015. године када су ученици приказали свој креативни потенцијал и умеће у следећим категоријама: фолклор, модерни плес, драмски и поетски приказ, популарна, етно и класична музика.

Сва спортска као и такмичења у културно-уметничком стваралаштву протекла су у атмосфери фер-плеја, доброг расположења и дружења.

Свим учесницима регионалне Домијаде 2015 Дом ученика средње железничке школе честита, а победницима жели пуно успеха у будућим такмичењима.