МАТУРСКО ВЕЧЕ

1

Као и протеклих година и ове школске године организовано је матурско вече  за све ученике који ове школске године завршавају школовање, а били су становници Дома. Вече је организовано 26.05.2016.године. За ову прилику ученици су се посебно припремили, свечано обукли и били веома узбуђени. Пре уласка у салу, за успомену су направили групну фотографију са својим васпитачима. Сама сала у којој се одржавало матурско вече била је свечано украшена балонима и цвећем. Салу су украсили ученици треће године који су били, заједно са својим васпитачима, главни организатори матурске вечери.

Водитељски пар је уз пригодну музику поздравио матуранте и пожелео им успех у будућем раду и животу. Након поздравног говора заменика директора Дејана Јовановића, најбољим матурантима, онима који су током средњошколског школовања имали све петице и онима који су током боравка у Дому радили на његовој афирмацији учествујући на разним такмиченима, уручене су књиге и похвалнице.

Посебно узбуђење представљало је обраћање матураната својим васпитачима и свим запосленима, уз захвалност за све што су им током њиховог боравка у Дому пружили својом бригом, љубављу, разумевањем и стрпљивошћу.

Уз свечану вечеру и касније током вечери матуранте је забављао домски бенд. У добром расположењу, уз плес, песму и музику матуранти су остали до поноћи. Била је то за њих вече за памћење…