,,ПРИПРЕМИ СЕ - УПИШИ СЕ
21.Dec 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Задовољство нам је да вас обавестимо да Дом ученика средњих школа „Патријарх Павле“ пету годину заредом учествује у програму подршке за матуранте при упису на факултет под називом „Припреми се - упиши се” који организује Центар за развој каријере Универзитета у Београду.

ЦЕНА ЗА СМЕШТАЈ И ИСХРАНУ ЗА МЕСЕЦ ОКТОБАР 2020.ГОДИНЕ
30.Sep 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У складу са обавезујућим препорукама, упутствима и смерницама Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Кризног штаба за сузбијање заразне болести КОВИД-19, формиране су две категорије цена за смештај и исхрану ученика у Дому ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд за октобар 2020.године. Цена за боравак ученика у Дому који прате наставу онлајн две недеље износи 3303,00 динара, док је цена смештаја и исхране за ученике који цео месец прате наставу онлајн 1248,00 динара. Образац уплатнице за октобар месец за обе категорије цена можете погледати преко линка: УПЛАТНИЦА ЗА ОКТОБАР 2020. ГОДИНЕ.

ДОПУНА СТРУЧНОГ УПУТСТВА О МЕРАМА ЗАШТИТЕ ЗДРАВЉА УЧЕНИКА И ЗАПОСЛЕНИХ
04.Sep 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Поштовани родитељи, према одлуци Министарства просвете, науке и технолошког развоја, 04.09.2020. године у домовима ученика средњих школа дозвољено је да истовремено борави максимално 50% ученика у односу на капацитет установе. Сходно томе, обавештавамо Вас да ће ученици у периоду када похађају дигиталну наставу боравити код куће, док искључиво за време похађања редовне наставе, могу боравити у Дому.

СПИСАК ПРИМЉЕНИХ УЧЕНИКА И УЧЕНИЦА ИЗ ОСЕТЉИВИХ ДРУШТВЕНИХ ГРУПА У ДРУГОМ КРУГУ КОНКУРСА
28.Aug 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

ДЕЧАЦИ: 1.Сабатуш ( Дејан ) Данило 2.Јанковић ( Милан ) Василије 3.Алексић ( Душица ) Лазар 4.Матејић ( Предраг ) Алексадар ДЕВОЈЧИЦЕ 1.Петковић ( Срђан ) Милица 2.Мирковић ( Жарко ) Ксенија 3.Недељковић (Александар ) Анђела 4.Лацковић ( Новица ) Марина 5.Армуш ( Зоран ) Марија 6.Петковић ( Југослав ) Ања 7.Докнић ( Драгомир) Милица 8.Ђукић ( Рада ) Мина 9.Стојановић ( Војкан ) Ива 10.Ховорка ( Милан ) Теа 11.Милојевић ( Зоран ) Јована 12.Ивановић ( Славица ) Кристина 13.Јовановић ( Бојан ) Ивана

УСЕЉЕЊЕ УЧЕНИКА
26.Aug 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Поводом тренутне епидемиолошке ситуације и препорука Владе Републике Србије, обавештавамо вас да је обавезно и неопходно придржавање одређених мера приликом усељења ученика у Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле“ – Београд: - ношење заштитне маске приликом уласка у просторије Дома; - пролазак кроз дезобаријеру; - дезинфекција руку; - улазак ученика у просторије Дома са једним пратиоцем ( родитељ или старатељ). Детаљније информације о ОБАВЕЗУЈУЋИМ мерама које је Влада Србије прописала у виду Упутства које се односе на боравак ученика у Дому, можете прочитати преко линка: УПУТСТВО. Молимо вас да се придржавате прописаних мера, због наше и ваше личне безбедности. Усељење ученика који су примљени у Дом обавиће се у понедељак, 31.08.2020. године: - за прву годину - од 8 до 16 часова; - за другу, трећу и четврту годину од 10 до 18 часова. Приликом усељења ученици су у обавези да доставе лекарско уверење, не старије од 15 дана, ИЗВОД ИЗ МАТИЧНЕ КЊИГЕ РОЂЕНИХ, као и доказ о уплати ученичке картице у износу од: *нова картица – 700,00 дин. ( важи за ученике и ученице којима картица истиче 31.08.2020.године, као и за ученике који су први пут у нашем Дому) *дупликат картице – 451,00 дин. *продужење чланарине картице – 249,00 дин. ( важи за ученике и ученице којима картица истиче 31.08.2021.године) на жиро рачун – 840-612667-83. Позив на број је ЈМБГ ученика. Сврха уплате: домска картица ученика Ученици се могу уселити у Дом ИСКЉУЧИВО у присуству родитеља или старатеља, који је у обавези да потпише Уговор. Ове школске године, због епидемиолошке ситуације, родитељи треба да потпишу и изјаву, која је саставни део уговора. Изјава је доступна преко линка ИЗЈАВА.