НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА
31.Dec 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

СРЕЋНА НОВА 2021.ГОДИНА И БОЖИЋ

,,ПРИПРЕМИ СЕ - УПИШИ СЕ
21.Dec 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Задовољство нам је да вас обавестимо да Дом ученика средњих школа „Патријарх Павле“ пету годину заредом учествује у програму подршке за матуранте при упису на факултет под називом „Припреми се - упиши се” који организује Центар за развој каријере Универзитета у Београду.

ТВ ПРВА И РТС - ПРИПРЕМЕ ЗА УСЕЉЕЊЕ УЧЕНИКА
29.Aug 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У петак и суботу, Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд су обишле екипе телевизија ПРВА и РТС. Приликом обиласка Дома и у разговору са директором Сашом Роквићем, уверили су се на лицу места да је све спремно за усељење ученика у понедељак, 31.08.2020.године.

ПОСЕТА МИНИСТРА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА
27.Aug 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Данас,27.08.2020.године, Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд је посетио министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић. Током посете, обишао је младе спортисте са Косова и Метохије који су смештени у нашем Дому у организацији ,,Спортстара".

ЗАХВАЛНИЦА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ДОМУ УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА ,,ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ"-БЕОГРАД
12.Jun 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Дому ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд је уручена захвалница за сарадњу са Копненом војском Србије у спречавању ширења и отклањању последица вируса Ковид - 19. Припадници Војске Србије су посебну захвалност упутили директору и запосленима на великом залагању и стручности коју су показали у овим тешким тренуцима за нашу земљу.