Посета прихватилишту за децу
12.Jun 2023 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Наша установа је присуствовала манифестацији коју је организовало „Прихватилиште за децу Београд” под називом „Деца као сунце сјај”. Деца из прихватилишта су се представила својим програмом и сви присутни су учествовали у садржају забавно-едукативног карактера. За нашу установу ово је било дивно дружење, као и наставак вишегодишње сарадње.

ИЗЛЕТ 2023
25.May 2023 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Ове године спортске секције из нашег Дома су постигле изванредне резултате и донеле бројне пехаре за прва места, док су се и секције културе представиле у најбољем светлу. Због тога су ученици секција награђени једнодневним излетом.

МАТУРА 2023 У ,,ТЕЛЕГРАФУ``
17.May 2023 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Данас је екипа портала ,,Телеграф" била у посети нашем Дому. У разговору са директором Сашом Роквићем сазнали су да Дом бесплатно организује прославу матурске вечери за ученике који бораве код нас. Путем линка: Телеграф у посети Дому 2023 можете прочитати чланак и погледати снимак који је новинарска екипа забележила приликом обиласка.

МЕЂУНАРОДНИ ДАН МАТЕРЊЕГ ЈЕЗИКА
21.Feb 2023 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Чланови литерарне секције обележили су 22.02.2023.године Међународни дан матерњег језика постављањем пригодних текстова на дату тему који су постављени на паноу у холу интерната.

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ 2023
20.Feb 2023 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Ученици нашег дома у пратњи васпитача су присуствовaли представи коју су припремили ученици Спортске гимназије 20. фебруара у МТС дворани под називом „Играј и победи”. Сав новац од продатих улазница је уплаћен на рачун за децу без родитељског старања.