УПИС У ДОМ
22.Jun 2022 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Дом ученика средњих школа ,, Патријарх Павле “ - Београд је савремена установа ученичког стандарда која испуњава високе захтеве и услове за васпитни рад, смештај и исхрану ученика. У Дому се посебно акценат ставља на васпитни рад, изглед екстеријера и ентеријера, техничку опремљеност, безбедност, хигијену, припрему оброка, као и на креирање културних, образовних и спортских садржаја.

МАТУРА 2022
26.May 2022 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У среду, 25.05.2022.године у трпезарији Дома ученика средњих школа ,,Патријарх Павле"-Београд организовано је матурско вече за ученике и ученице који су боравили у нашем дому четири године. Матурантима се обратио директор дома Саша Роквић и пожелео да упишу жељене факултете, да ће кроз живот имати и успехе и неуспехе, али да је најбитније да, упркос свим препрекама, остану добри људи. Из Дома смо свечано испратили још једну генерацију дивних младих људи и пожелели им много среће и успеха у даљем школовању и животу.

ИЗЛЕТ 2022
19.May 2022 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У среду, 18.05.2022.године Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" -Београд организовао је излет за ученике који су остварили запажене резултате на недавно одржаној Домијади. Ове године, наши ученици су у пратњи васпитача обишли Суботицу и и Палићко језеро.

24.РЕПУБЛИЧКА ДОМИЈАДА ИЗ ОБЛАСТИ СПОРТА
16.May 2022 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Јуче је званично завршена 24. Републичка Домијада. Сусрет домова ученика средњих школа одржан је у Београду од 13-15.05.2022.године, а организатор спортског дела такмичења је био Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле"-Београд.

ЖУРКА 2022
11.May 2022 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У среду 11.05.2022.године Ученички парламент нашег дома организовао је журку за ученике од прве до четврте године. На тај начин је уз музику и плес свим ученицима омогућено да се забаве и лепо проведу након пандемије.