ЗАХВАЛНИЦА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ДОМУ УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА ,,ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ
12.Jun 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Дому ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд је уручена захвалница за сарадњу са Копненом војском Србије у спречавању ширења и отклањању последица вируса Ковид - 19. Припадници Војске Србије су посебну захвалност упутили директору и запосленима на великом залагању и стручности коју су показали у овим тешким тренуцима за нашу земљу.

АПЛАУЗ ПОДРШКЕ ЛЕКАРИМА И МЕДИЦИНАРИМА
07.May 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Запослени у Дому ученика средњих школа ,,Патријарх Павле“ – Београд аплаузом подршке су поздравили велике напоре лекара и медицинских радника у борби против Ковид вируса, а посебно докторе и медицинске сестре Војно – медицинског центра ,,Карабурма“ који су боравили у интернату Дома након проведеног вишечасовног радног дана лечећи пацијенте у специјализованим болницама. Догађају су присуствовали новинари телевизија ПИНК, СТУДИО Б, као и домске телевизије ЂАК.

ПРОСВЕТНИ ПРЕГЛЕД - Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле"-Београд
02.Apr 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У ,,Просветном прегледу" можете прочитати интервју са директором Дома ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд, Сашом Роквићем.

БОРАВАК ОСОБА У ПРИВРЕМЕНОЈ ИЗОЛАЦИЈИ У ДОМУ УЧЕНИКА
31.Mar 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Поводом одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја да се у установама ученичког и студентског стандарда организује привремени боравак лица у изолацији која су допутовала из иностранства, директор Дома ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд, Саша Роквић, је у сарадњи са руководством и запосленима у Дому успешно реализовао и организовао смештај и исхрану за лица у изолацији.

РТС ДИРЕКТНО УКЉУЧЕЊЕ
30.Mar 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У Дому ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд тренутно борави 345 особа које су допутовале из Париза и са Кипра и налазе се у привременој изолацији.