БОРАВАК ОСОБА У ПРИВРЕМЕНОЈ ИЗОЛАЦИЈИ У ДОМУ УЧЕНИКА
31.Mar 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Поводом одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја да се у установама ученичког и студентског стандарда организује привремени боравак лица у изолацији која су допутовала из иностранства, директор Дома ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд, Саша Роквић, је у сарадњи са руководством и запосленима у Дому успешно реализовао и организовао смештај и исхрану за лица у изолацији.

РТС ДИРЕКТНО УКЉУЧЕЊЕ
30.Mar 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У Дому ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд тренутно борави 345 особа које су допутовале из Париза и са Кипра и налазе се у привременој изолацији.

ГОСТОВАЊЕ ДИРЕКТОРА - КОПЕРНИКУС ТВ НАСТАВА НА ДАЉИНУ
23.Mar 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Данас, 23.03.2020.године, у емисији ,,Чашица разговора" на Коперникус телевизији, директор Дома ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд је најавио почетак емитовања програма наставе на даљину на ТВ ЂАК, интернет телевизији Дома.

НАСТАВА НА ДАЉИНУ
23.Mar 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Од данас, 23.03.2020.године ТВ ЂАК, интернет телевизија Дома ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд, је добила сагласност Министарства просвете, науке и технолошког развоја за емитовање програма наставе на даљину за ученике средњих школа.

ДИРЕКТНО УКЉУЧЕЊЕ РТС1 И ТВ ПРВА
13.Mar 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Данас су две ТВ екипе - РТС1 и ТВ ПРВА имале директно укључење у програм из Дома ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд. У разговору са директором Дома Сашом Роквићем, гледаоци су имали прилику да се упознају са мерама превенције и заштите које службе Дома спроводе у превенцији и заштити од Корона вируса и да се увере да је Дом спровео мере заштите на највишем могућем нивоу како набавком разних врста дезинфекционих средстава за чишћење просторија и хигијену ученика, најсавременијих топломера за мерење телесне температуре, тако и континуираном и свакодневном едукацијом запослених и ученика Дома.