ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА 2019/2020

Завршен је први круг конкурса за пријем ученика средњих школа у установе за смештај и исхрану ученика за школску 2019/2020 годину.
Примљено је 324 девојчица и 236 дечака. Прелиминарне ранг листе ученика и ученица који су конкурисали за место у Дому ученика средњих школа ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ – Београд су доступне на сајту Дому ученика средњих школа ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ – Београд на линковима: листа девојчице и листа дечаци.

Коначна ранг листа примљених ученика биће објављена на сајту Дома у року од 8 дана и истакнута на огласној табли интерната Дома ученика средњих школа ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ – Београд .

Ученици и ученице који су примљени на основу истакнуте ранг листе, у обавези су до 31.07.2019.године да се изјасне у вези са прихватањем места у Дому и обавесте о својој одлуци председника Уписне комисије Владимира Ђорђевића на број телефона: 0698930228. Уколико се не јаве до назначеног датума, извршиће се померања ученика на ранг листи и биће контактирани ученици који се налазе испод црте којима ће бити понуђено место за боравак у Дому.